duminică, 20 ianuarie 2008

Urgent!petitie pentru ciinii din Cluj

Prefectura Cluj impreuna cu DSVA continua seria abuzurilor (intre altele au manifestat clementa in cazurile de ucidere in masa a animalelor din Culj inclusiv impuscarea acestora pe strazile localitatilor si musamalizarea impreuna cu politia locala a cazurilor de cruzimi fata de animale.) si vrea sa inchida singurul loc din Cluj in care cainii fara stapan sau cei abandonati si-au gasit adapost, au primit ingrijiri medicale, vaccinuri, hrana si apa datorita domnului Radu Termure (VOR SA EUTANASIEZE TOTI CAINII DE AICI!!!!!cainii vor fi ridicati de DSVSA, Politie si Prefectura si dusi in adapostul public unde vor intra subincidenta OUG155-2001/legea 2227-2002 , ucidere dupa ..7 zile (daca mai apuca)).
Acest refugiu pentru suflete nevinovate, este sustinut de un singur om, care prin propriile puteri, si cu pretul sanatatii sale, a incercat sa faca efectiv ceva! Din pacate, lupta sa acerba pentru protectia animalelor si respectarea legilor si asa precare din acest domeniu a dus la aceste "represalii de tip mafiot" ale autoritatilor. Aceste autoritati, care sustin in continuare ideea eutanasierii si nu doresc sa gaseasca solutii pentru cainii fara stapan.
In toata tara exista zeci de adaposturi in care condiitile lasa de dorit mult mai mult decat la Cluj, unde sunt chiar decente avand in vedere starea de fapt in care se afla tara noastra in priviinta protectiei animalelor, ca sa nu mai vorbim de miile de animale cu stapani, care traiesc in mizerie sunt infometati si abuzati zilnic. Asta ar insemna ca "autoritatile" ar trebui sa confiste zilnic mii de animale si sa le eutanasieze.
ACUM ESTE MOMENTUL!! Strangeti randurile sau vom avea aceeasi soarta fiecare dintre noi.
Am 'legalizat' cruzimile fata de animale si nu protectia acestora.
SPUNETI STOP ABUZURILOR AUTORITATILOR DIN JUDETUL CLUJ PRIVIND ANIMALELE FARA STAPAN.Copiati in browser si semnati petitia:
http://www.petition online.com/Animale/petition.html

Niciun comentariu: