luni, 24 ianuarie 2011

BARBARIE ÎN PLINĂ ZI! Hingherii au pornit din nou atacul la Târgovişte


BARBARIE ÎN PLINĂ ZI! Hingherii au pornit din nou atacul la Târgovişte



Adriana Răceanu, Ion Obăgilă

* Joi 20 ian 2011

Târgovişte
Hingherii târăsc câinii pe străzile Târgoviştei

Imagini de groază în cartierele târgoviştene. Fără să ţină cont de cetăţeni, de copii dare se întorceau de la şcoală sau de la grădiniţă, angajaţii Primăriei Târgovişte, vegheaţi de POliţia Locală, au început din nou să chinuie câinii comunitari.



Folosindu-se de aceleaşi metode rudimentare şi crude, hingehrii târăsc pe străzi bietele animale. apoi, sunt urcate în aceeaşi camionetă, contrară normelor impusă de legislaţie şi transportaţi la Adăpostul de la Aninoasa, locul unde au fost exterminaţi, în toamna anului trecut, sute de câini care au fost băgaţi apoi în gropi comune, săpate cu escavatorul.




Nu de puţine ori, cetăţenii au intrat în conflict cu angajaţii Primăriei, cărora le-au reproşat comportamentul brutal de care dau dovadă. S-au adunat până acum sute de câini. Varianta oficială este aceea că sunt duşi la Adăpostul de la Aninoasa, sterilizaţi, după care vor fi aduşi în oraş.



Iubitorii de câini din Târgovişte sunt sceptici. Ne-au spus că bietele animale nu au mai fost aduse în teritoriu. Oamenii sunt convinşi că iarăşi sunt masacraţi câinii în Adăpostul de la Aninoasa.
http://www.adevarul.ro/locale/targoviste/Hingherii_au_pornit_din_nou_atacul_la_Targoviste_0_412159407.html

Niciun comentariu: